Oekene Inviteert

‘Oekene Inviteert’ is de noemer waaronder tal van sprankelende cultuurevenementen worden aangeboden. Niet in grote concert- of theaterzalen, wel in een pittoresk kerkje en in een miniatuurtheater waar men de passie op de voorhoofden der artiesten ziet parelen.

Klassieke concerten gaan door in de St-Martinus-Kerk te Oekene-Roeselare, uitzonderlijk op verplaatsing. Programma & boekingen, klik op KLASSIEK

Toneelvoorstellingen, lezingen en kleinkunstavonden vinden plaats in ‘Café Plancher’ Oekensestraat 171 te Oekene-Roeselare (naast Oekene-Kerk). Info: CAFE PLANCHER.


– Voorjaarsconcerten niet afgelast maar uitgesteld –

Cultuurwerking ‘Oekene Inviteert’ had twee voorjaarsconcerten geafficheerd.
– 05 april: Tobias FELDMANN (4de Koningin Elisabethwedstrijd) – Mozart en Schumann
– 26 april: Vitaly SAMOSHKO (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd) – Rachmaninoff piano concert nr 3
Omdat de repetities niet kunnen doorgaan in de periode waarin er besmetting dreigt door het coronavirus, zijn wij genoodzaakt om die concerten te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.
Wanneer wij onze concertkalender terug activeren verneemt u op UIT-Vlaanderen, via deze webstek en sociale media. Personen die in ons e-bestand zijn opgenomen ontvangen dienaangaande een e-bericht.
Personen die reeds een concertticket reserveerden, ’t zij per e-post of via storting, of reeds een ticket in hun bezit hebben, hun ticket of boeking blijft geldig voor dit concert dat zal plaatsgrijpen op een latere datum. Past die datum dan niet, dan nog kan dit ticket of die storting aangewend worden voor een ander concert uit onze concertkalender. Prijsverschillen worden dan bijgepast aan de inkom.
Dank voor uw begrip.


Laat Uw e-postadres achter op oekeneNV@live.be en wij houden U graag op de hoogte inzake komende evenementen.

Bezoek onze sponsoren door hun logo aan te klikken:

Afdrukken      Deloitte Vind   kbc    WVTH      ??????????????????????    Steenoven  Anti Fire Systems - logo


logo-i-texbvba_0   Logo Obeton   La Donna'   Coopman  Le nouveau logo Alkern